UXDE dot Net

Xiaomi Mi Mix 3 apare într-o fotografie tip hands-on

Posted by on

In urma cu doar cateva zile, pe internet a aparut o fotografie interesanta cu noul smartphone ce urmeaza a fi lansat de catre Xiaomi. In imaginea aparuta pe internet se pare ca e vorba chiar de flagship-ul Xiaomi Mi Mix 3, in fotografie osbervandu-se ca avem ecran in intregim, in timp ce in zona superiaora avem un slider deschis, unde se ascunde o camera selfie duala cu un senzor de 24 megapixeli ce ne promite o fotografie tip bokeh mai mult decat interesanta. Cel mai probabil, trebuie sa ne asteptam si la lentile tip wide pentru a avea niste fotografii selfie alaturi de intreg grupul de prieteni. Asadar, continuand cu celelalte elemente vizibile in materie de design, avem niste muchii destul de inguste de jur imprejurul ecranului.

Deoarece se modifica aproape in totalitate senzorul camerei selfie, se pare ca si marginea inferioara a telefonului este redusa aproape in intregime, lucru ce nu poate decat sa bucure pe oricine, dand un aspect mult mai elegant telefonului, lucru ce denota faptul ca cei de la Xiaomi s-au straduit sa obtina un telefon cat mai interesant si frumos din punct de vedere al aspectului exterior.

Ar trebui ca in materie de specificatii tehnice, sa ne asteptam ca cei de la Xiaomi sa treaca si la un ecran AMOLED, oferindu-ne totodata si o rezolutie superioara, deoarece pana acum, pe smartphone-urile din gama Mix am avut doar panouri tip IPS LCD, iar o trecere la AMOLED ar fi un punct forte si totodata un lucru ce ar face sa atraga cat mai multi clienti catre companie.

Iar, vizavi de celelalte specificatii tehnice ale smartphone-ului Xiaomi Mi Mix 3, ar trebui sa ne asteptam la o baterie de 3000 mAh, deci din punct de vedere al autonomiei nu ar trebui sa avem vreo problema, in timp ce Xiaomi Mi Mix 3 este smartphone-ul care ne va aduce o memorie RAM de 10 GB, dar si compatibilitate tip 5G pentru retele.

Xiaomi Mi Mix 3 nu este departe nici de lansare, fiind asteptat ca acesta sa debuteze oficial in data de 25 octombrie, insa au aparut informatii cum ca evenimentul va fi devansat din cauza evenimentului Apple care e posibil sa se desfasoare in aceeasi perioada. Pana in urma cu ceva vreme, stirile ne dadeau de inteles faptul ca Vivo ar putea fi primul producator ce ar putea aduce in atentia publicului un telefon cu o memorie RAM de 10 GB, asadar, cel mai probabil si cei de la Vivo au in lucru un asemenea telefon, insa cei de la Xiaomi au reusit sa ii devanseze.

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns