Unde călătorim în afara sezonului?

Te-ai saturat de plaje aglomerate, de cozi interminabile? Daca raspunsul la aceasta intrebare este Da, atunci acest articol este pentru tine. Cum ar fi sa pleci in vacanta in afara sezonului cand lucrurile sunt mai linistite, nu este atat de aglomerat? Daca vei avea putin noroc sa iti poti planifica concediul in afara sezonului atunci iata cateva sugestii, cateva destinatii ideale in aceasta perioada.

Canada. In Octombrie sau in Noiembrie, Canada cunoaste o perioada de insorire, are loc faimoasa « vara indiana ». Pe langa climatul bland, frunzele arborilor capata in aceasta perioada o culoare magnifica, creand un cadru ideal pentru un sejur 100% in natura. Este un sezon extrem de apreciat de un numar mare de turisti.

Bolivia. Septembrie reprezinta luna perfecta pentru a vizita Bolivia, in special Salar de Uyuni. Turistii nu sunt atat de numerosi in aceasta perioada, preturile sunt mai scazute. Daca esti amator de senzatii tari si vrei sa ai parte de un sejur relaxant atunci alege Bolivia urmatoarea destinatie pentru o vacanta in afara sezonului.

Bali. Luna Septembrie este luna ideala pentru a vizita Bali. Conditiile climatice sunt ideale in aceasta perioada, tarifele sunt mai interesante decat in sezonul turistic de varf. Turistii nu sunt atat de numerosi, principalele insule sunt mai usor accesibile. Turistii pot astfel sa apeleze mai usor la cursuri de scufundari sau de surf.

Albania. Albania s-a deschis de putina vreme turismului. Plaje magnifice, zboruri la tarife atractive, orase animate…cu siguranta vei aprecia si tu aceasta tara situata in apropiere de Italia. Si, cireasa de pe tort, in septembrie soarele este zilnic pe cer iar peisajele sunt magnifice.

Andaluzia. Descoperirea Andaluziei in afara sezonului este o idee excelenta. Nu vei suferi din cauza temperaturilor ridicate, specifice pe timp de vara si vei putea profita de un climat deosebit de placut. Vei scapa de numerosii turisti care asalteaza principalele atractii ale Andaluziei. Bienal de Flamenco se organizeaza in luna Septembrie si ofera o ocazie excelenta de a asista la reprezentari de dans si de cantec specifice Andaluziei. Vei avea parte de un sejur idilic daca alegi Andaluzia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.