Ce trebuie să știi despre Galaxy S20 Ultra

Samung ar trebui sa dezvaluie un model de noua generatie in luna februarie si, cu cat se apropie acest moment, cu atat apar tot mai multe informatii pe cai neoficiale. Inca nu se cunosc 100% sigur detalii de pe fisa tehnica a telefonului. Cert este ca Samsung S20 Ultra va face parte din noua gama de smartphone-uri S20.

Dupa cum se poate observa din cele cateva imagini aparute online, modulul de camera din partea dorsala ocupa destul de mult loc insa tocmai acesta este lucrul dorit de Samsung, sa iasa in evidenta prin aparatele foto. Constructorul sud-coreean pariaza in special pe capacitatile aparatului foto ale noului sau model. Acest mare ansamblu de senzori foto pune in mod clar in evidenta faptul ca Galaxy S20 Ultra este un smartphone care are ambitia de a excela in aceasta privinta.

Marca « Space Zoom 100X » aflata la baza blocului de camera are cam acelasi rol. Este vorba despre o caracteristica despre care am auzit vorbindu-se si care va atrage fara indoiala pasionatii de fotografie, in special datorita capacitatilor de zoom si pentru pozele nocturne.

Pozele aparute online confirma faptul ca aparatul urmeaza sa fie echipat cu trei camere in partea din spate precum si cu un senzor de camera 3D ToF. Un flash LED este in egala masura vizibil pe partea de foto precum si un decupaj pentru un microfon care va fi cel mai probabil folosit pentru functionalitati precum zoom in partea din fata. In urma cu ceva timp zvonurile spuneau ca S20 Ultra urmeaza sa foloseasca un senzor principal de 108 mpx alaturi de alti senzori « traditionali « .

Intalnire pe data de 11 februarie. Galaxy S20 Ultra ar trebui sa fie dotat cu un ecran de 6,9 inchi, cu o rata de refresh de 120 Hz. Insa, daca intentionezi sa achizitionezi acest model trebuie sa te astepti la un pret destul de ridicat. Bineinteles, Samsung nu a anuntat inca niciun pret oficial insa informatii complete despre noile Galaxy S20 ar trebui sa fie comunicate in timpul evenimentului Unpacked organizat de societate pe data de 11 februarie.

Cel mai probabil este ca Samsung Galaxy S20 va fi pus la vanzare la sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lunii martie si ca precomenzile sa fie lansate la scurt timp de la acest eveniment oficial.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close