The Crown: casting nou, data lansării, sosirea Dianei…

Serialul The Crown promite o multime de schimbari pentru sezonul cu numarul 3 care face un salt in timp, incepand cu actorii mai in varsta, cronologie si adevar…

La revedere Claire Foy in rolul reginei Elizabeth si Math Smith in rolul printului Philip. Acestia vor lua o mica pauza odata cu sezonul cu numarul 3 al serialului The Crown, la fel ca si Vanessa Kirby care o interpreta de minune pe printesa Margaret.

Va amintim ca The Crown este cel mai scump serial Netflix care o pune in scena pe regina Elizabeth a II-a, de la domnia tatalui sau, regele George VI la casatoria cu printul Philip, mai apoi ajungerea pe tron si numeroasele peripetii de care a avut parte. Serialul istoric se vrea cronologic si respecta Istoria, fara sa o amplifice sau sa o romanteze. Noii actori ii interpreteaza pe regina Elizabeth a II-a si pe printul Philip la varsta de 40 de ani

An de an, noul sezon al serialului The Crown este difuzat pe Netflix in luna decembrie. Al treilea sezon ar trebui sa respecte acest obicei si sa fie difuzat incepand cu decembrie 2018. Insa, inca nu a fost precizata nicio data oficiala dar pariem pe prima saptamana a lunii decembrie.

Elizabeth a II-a, de la Claire Foy la Olivia Colman. Spre marele nostru regret, Claire Foy nu va mai intepreta rolul indragitei regine. Olivia Colman, o alta figura cunoscuta din seriale, in special din serialul BroadChurch este cea care o va interpreta in acest nou sezon.

Printesa Margaret, de la Vanessa Kirby la Helena Bonham Carter. Sezonul cu numarul 3 se anunta a fi unul agitat pentru printesa Margaret. Pentru a interpreta in continuare rolul acesteia, The Crown a facut apel la Helena Bohnam Carter. Sezonul 3 va relata divortul dintre printesa Margaret si Lord Snowdon..

Actiunea sezonului cu numarul 3 se va petrece in anii ’70, moment in care Charles si Camilla fac cunostinta. Charles a vazut-o pe Camilla pentru prima data in anul 1971 in timpul unui meci de polo. Cat despre Diana, producatorii au declarat ca inca nu stiu cum sa trateze storia complexa a sosirii sale in sanul familiei regale britanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.