Tendințe modă – fundițele

Dacă vedetele incontestabile ale sezonului trecut au fost dantela, jocurile de transparenţă sau franjurii, se pare că a venit momentul ca fundiţele să facă show atunci când vine vorba despre cele mai frumoase piese vestimentare.

De cei vei adora şi tu în această vară fundiţele? De ce nu? Pentru că în primul rând, sunt cele care vin cu o notă romantică şi extrem de feminină pentru toate ţinutele.

Dar cum se poartă? Este adevărat că avem mereu la îndemână opţiunea imprimeurilor dar în acest sezon te poţi decide să mergi puţin mai departe. Cea mai în vogă tendinţă spune că trebuie să porţi haine, pantofi sau accesorii cu cele mai frumoase detalii.

Tendinţa fundiţelor se pare că a sedus toţi creatorii tăi preferaţi. Rochii, pantaloni sau pantofi, nu ai cum să treci cu vederea această tedinţă. Dar dacă vrei să te faci remarcată cu adevărat, poţi miza pe fundiţele XXL. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine.

Dar dacă vrei să adopţi această tendinţă mai discret, poţi miza pe un guler tip lavalieră la cămaşă sau la blugi, pe o cămaşă pe care o poţi înnoda sau pe fustele cu fundiţă. Accesoriile cu fundiţă sunt cele care îţi vor pune cel mai bine în valoare ţinutele. Dar şi tot felul de modele de pantofi, de la sandalele fără toc, balerini sau mocasini, până la sandalele cu platformă sau bascheţi pentru ca aceştia să fie cei mai feminini.

Dar dacă nu vrei să porţi haine sau pantofi cu fundiţă, accesoriile sunt cea mai bună alegere. Un agraf sau o cordeluţă în păr te va ajuta să fii cea mai romantică. Brăţările, cerceii sau inelele la fel. Poţi miza pe o geantă tip messenger în nuanţe de nude pusă în valoare de o fundiţă. Va arăta cel mai bine alături de rochiţele lungi ale verii.

Un comentariu la „Tendințe modă – fundițele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *