Sucul smoothie pe bază de spanac pentru slăbire

Vrei să slăbesti, să ai grijă de sănătatea şi de pielea ta în acelaşi timp? În acest caz, sucurile smoothie pe bază de spanac sunt cea mai bună idee.

Sanacul este unul din cele mai benefice ingrediente, un ingredient însă pe care multe persoane au tendinţa să îl ignore. Are un gust neutru şi poate să fie integrat foarte uşor în reţetele tale. Adăugând spanacul sucurilor tale smoothie, vei reuşi să slăbeşti, să îţi purfici pielea şi să previi diverse boli.

Fiecare porţie de spanac are o bună doză de vitamine şi de antioxidanţi, fiind astfel cea mai bună idee pentru micul dejun.

Un suc smoothie pentru o piele sănătoasă. Ingredientele precum avocado, mango, banane sau ananas se combină alături de spanac şi apa de cocos în cel mai bun suc smootie pentru cea mai strălucitoare piele. Vei putea beneficia astfel de grăsimi sănătoase, de carotenoizi şi de vitamina C.

Un suc smoothie verde cu spanac, lime şi nucă de cocos. Acest suc smoothie verde îţi va curăţa organismul în profunzime. Laptele sau apa de cocos sunt foarte benefice pentru piele în timp ce sucul de lime este cel mai bun pentru a detoxifica ficatul. Spanacul va completa toate aceste beneficii.

Un suc smoothie pe bază de spanac, piersici şi banane. Bananele te vor ajuta să obţii cel mai suculent suc fără să adaugi zaharuri rafinate. Piersicile conţin polifenoli care sunt cele mai bune pentru a combate celulele canceroase. Combinaţia dintre cele două te va ajuta să combaţi gustul spanacului, în cazul în care nu este preferatul tău.

Un suc smoothie plin de energie. Mai poţi adăuga reţetelor tale cereale integrale care te vor ajuta să stimulezi metabolismul. Numeroasele ingrediente precum afinele, piureul de migdale albe, fulgii de ovăz sau sucul de portocale vin cu un plus de antioxidanţi şi activi cu proprietăţi anti-inflamatorii.

Un suc smoothie verde. Spanacul, varza kale, pepenele si piureul de migdale au drept rezultat un somoothie plin de luteină, vitamine şi minerale pentru a avea energie întreaga zi.

Un comentariu la „Sucul smoothie pe bază de spanac pentru slăbire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *