Știi de ce ar trebui să consumi miere în fiecare zi?

Toata lumea este in cautarea unui produs miraculos pentru organism. Dar care sa aiba un gust bun de preferinta si care sa fie in acelasi timp benefic pentru organism.

Se pare ca unii au gasit acest produs, fiind vorba despre miere. Vei afla in acest articol care sunt cele mai bune proprietati ale mierii de care va trebui sa profiti in fiecare zi.

Pielea ta va fi mai curata. Mierea este un excelent antioxidant. Asta inseamna ca daca vei consuma in mod regulat, organismul se va purifica de toxine. Iar proprietatile antibacteriene ale mierii te vor ajuta sa ai o piele mult mai curata.

Vei pierde in greutate. Pentru a pierde in greutate, se recomanda sa se reununte la toate dulciurile. Si totusi, mierea se poate consuma. De ce? Pentru ca zaharul din miere este diferit fata de cel pe care il putem gasi in dulciuri. Mierea este cea care poate accelera functiile metabolismului si care ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Te poate ajuta sa reduci nivelul de colesterol. Mierea nu contine colesterol. Iar vitaminele si microelementele sale ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange. Consumul deci zilnic de miere poate ajuta la marirea nivelului de antioxidanti care lupta contra nivelului de colesterol rau.

Inima ta va fi mai sanatoasa. Un studiu a ajuns la concluzia ca antioxidantii din miere nu lasa arterele sa se infunde. Este de ajuns daca vei bea un pahar de apa in care ai pus o lingura de miere.

Vei avea o memorie mai buna. Studiile au ajuns la concluzia ca mierea te ajuta sa lupti contra stresului, la stabilirea unui bun nivel de antioxidanti in organism si deci la ameliorarea memoriei. In plus, calciul care se regaseste in miere este bine absorbit de catre creier care devine mult mai productiv.

Nu vei mai avea probleme cu stomacul. Mierea este un excelent antiseptic. Din acest motiv se recomanda sa consumi o lingurita pe stomacul gol. Un obicei simplu care iti va permite sa previi bolil legate de sistemul digestiv.

Vei dormi mai bine. Zaharul din miere este cel mai bun pentru a mari volumul de insulina din sange, un lucru ce duce la eliberarea de serotonina. Iar organismul va transforma serotonina in melatonina, care ne va ajuta sa adormim mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.