Seriale Netflix uitate pe care trebuie neapărat să le redescoperi

Ai impresia ca ai vazut totul in catalogul Netflix? Mai gandeste-te. Cu siguranta ca ti-au scapat cateva seriale.

Netflix are un continut foarte bun. Problema este ca exista atat de multe lucruri de vazut, incat lista pare interminabila si alegerea total imposibila.

Cu siguranta ca ai vazut deja Stranger Things, Dark, Lupin, Outlander sau Sky Rojo. Iata insa care sunt serialele Netflix uitate pe care trebuie neaparat sa le vezi.

Evil Genius. Exista o multine de documentare true crime pe Netflix, Evil Genius fiind unul dintre ele. Acesta spune povestea unui barbat care a intrat intr-o banca purtand un colier exploziv, amenintand ca il declansa daca nu primeste toti banii.

CrazyHead. Este un serial destinat fanilor Buffy si Supernatural. Este cel care ne spune povestea lui Amy care are capacitatea de a vedea morti si suflete care se plimba printre noi si care cauta sa posede oamenii pentru a duce la bun sfarsit lucrurile lor neterminate.

Shistel. Shira Haas din Unorthodox, apare si in aceasta comedie dramatica despre o familie de evrei care traieste intr-un cartier ultra-ortodox din Ierusalim, unde exista o modalitate foarte speciala de a percepe iubirea, pierderile si problemele din viata de zi cu zi.

Derry Gilrs. Sa recunoastem. Nicola Coughlan era cea mai buna in Bridgerton si iat-o aici in deplina glorie. Derry Girls ne spune povestea unei adolescente de 16 ani si a familiei sale care incearca sa duca o viata normala in Irlanda, la inceputul anilor 1990, la inceputul revoltelor de aici.

Lovesik. Este o comedie romantica putin altfel. Nu este o poveste tipica in care un baiat intalneste o fata. Este povestea unui barbat care a descoperit ca are o boala sexuala si trebuie sa isi contacteze fostii parteneri sexuali, un lucru care il ajuta sa se conecteze in mod straniu cu persoane din trecutul sau pe care poate inca nu le-a uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.