Rebecca, film britanic pe Netflix din 2020

Povestea unui bărbat văduv si o tânără abia sosita pe Riviera Franceza alături de o doamna ce are legătură cu viață mondena a timpului se dovedește pentru el a fi mai mult decât o vara petrecuta departe de Anglia. Tânără se îndrăgostește de Maxim de Winter, un bărbat văduv de aproximativ un an.. si au împreună o aventura de neuitat la Monte Carlo.

Fiind un văduv dorit de multe femei, vestea ca acesta se căsătorește cu o fata simpla cunoscuta în vacanta de la Monte Carlo se răspândește rapid.

Ajunsa la castelul Manderley în Anglia, noua doamna de Winter afla rând pe rând despre fosta soție a soțului ei. Menjera familiei încearcă din răsputeri sa păstreze vie amintirea fostei doamne de Winter, Rebecca. Pentru toți cei din jur pare ca Rebecca nu este moarta iar amintirea ei bântuie abuziv viața proaspetei soții.

Rebecca pare intrunchiparea perfecțiunii în amintirea tuturor din jur, aproape ca nu avea niciun defect si părea buna în absolut tot ce făcea, mai ales în rolul sau de soție. Naiva si plina de admirate fata de noua ei viață, actuala doamna de Maxim încearcă sa învețe oarecum din ceea ce făcea Rebecca si sa stea dreapta în fata tuturor ce o amintesc la orice pas.

Soțul ei nu prea vorbește despre ea dar se comporta foarte ciudat cu tot ceea ce are legături cu răposata sa soție. Menajera casei încearcă sa ii pună bete în roate la orice pas actualei doamna de Winter si o pune în câteva situații penibile.

În câteva scene din film ProjectfreeTV se amintește faptul ca Rebecca ii plăcea foarte tare sa navigheze, bă chiar avea si o barca si astfel ca așa a si petrecut ultima zi din viață, aceasta murind în marea învolburată.

Este un film care merita văzut iar finalul este unul chiar interesant, un final pe care nu vreau să-l povestesc pentru ca cel mai bine este să-l descoperiți mai ales ca îl găsiți cu un search pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.