Prințesa verii în alb imaculat

Vara este anotimpul albului imaculat prin excelență. O non culoare poetică, feminină, elegantă, care arată cel mai bine pe piesele vestimentare care se joacă cu transparența și dantela.

Bluze fluide, ample, rochii vaporoase, pantaloni sau blugi cu linii minimaliste… toate arată minunat în alb. Piesele vestimentare în alb sunt o adevărată odă adusă romantismului și arată minunat în total look pentru a-ți pune cel mai bine bronzul în valoare.

Albul pentru a-ți celebra feminitatea. Un lucru este sigur. Albul este șic, sofisticat, elegant, glamour… Dar și extrem de feminin și sexy. Dacă vei purta cele mai frumoase piese vestimentare puse în valoare de bretele fine, de volănase, de dantelă sau transparență vei obține cel mai frumos look care te va dezvălui cu subtilitate și cu care vei atrage toate privirile.

Picioare dezgolite și puse în valoare de o pereche de pantaloni scurți cu talia înaltă. Bluze transparente purtate alături de pantalonii palazzo care îți sublimează curbele, rochii tip furou sau gipsy…ai de unde alege atunci când vine vorba despre cele mai frumoase piese vestimentare în alb. Materialele cele mai nobile, vaporoase și estivale precum mătasea sau bumbacul vor face din tine o zeiță a stilului romantic. Sublim cu alte cuvinte.

Cu ce se poate purta albul? Pentru a pune cel mai bine în valoare aceste piese vestimentare cu linii simple, trebuie sa mizezi pe un machiaj nude și sofisticat dar și pe cele mai frumoase modele de pantofi sau accesorii. Sandalele sau gențile din piele sude în nuanțe de camel sunt cea mai bună alegere. Bijuteriile aurii sau cele cu pietre pretioase în nuanțe de smarald sau turcoaz te vor pune cel mai bine în valoare. Vor face minuni cu ajutorul albului din cele mai frumoase ținute.

Ești gata să atragi toate privirile în albul romantic?

Un comentariu la „Prințesa verii în alb imaculat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *