Poartă salopeta peste tot în această vară!

Salopeta este o piesă vestimentară extrem de controversată în acest moment. Unele fashioniste o adoră pur şi simplu şi vor să o poarte imediat. Altele o detestă şi mai există categoria celor care iubesc salopeta dar numai când o văd purtată de altele.

Înainte de a lua o decizie, dacă iubeşti sau nu salopeta, iată câteva idei de ţinute cu această piesă vestimentară care să te inspire.

Un look seventies. Pentru a crea acest look ai nevoie de o salopetă din denim pe care să o porţi la un top Bardot sau la unul cu mâneci trei sferturi mai largi. Poartă totul la o pereche de tenişi cu paiete, la o geantă cu franjuri şi la o pălărie. Rezultatul? Un minunat look seventies, sportswear şi sexy în acelaşi timp.

Un look şic şi glamour. Salopeta se poate purta şi la un look şic şi glamour în acelaşi timp. Se poate purta la birou, la o ocazie mai specială, la o cină mai romantică… în acest caz poţi miza pe rochia tip salopetă într-o nuanţă mai închisă sau pe salopeta clasică din satin sau mătase. O poţi purta cu un body în nuanţe închise. Mocasinii sau pantofii tip derby o pot pune cel mai bine în valoare.

Un look mai funny. Dacă vrei să fii cea mai cool la un festival sau la plajă, poţi miza fără probleme în acest caz pe salopetă. Poţi alege să porţi o salopetă cu pantaloni scurţi din denim cu un stil mai vintage pe care să o porţi la un top cropped sau la un top cu dungi. Cele cu mesaj sau cu trupa ta preferată sunt o altă idee bună. Espadrilele sau sandalele pot completa de minune ţinuta. Dar şi o geantă tip ghiozdan pentru a completa de minune ţinuta casual şic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *