Top personaje care s-au sacrificat în numele iubirii

In numele iubirii sau pentru persoana iubita, unele personaje din seriale sunt gata sa faca orice. Chiar sa se sacrifice pentru a permite fiintei iubite sa traiasca sau sa isi regaseasca iubirea. Iata cateva exemple.

Lucifer Morningstar. Chiar daca nu moare la sfarsitul sezonului cu numarul 4, Lucifer decide sa isi sacrifice locul sau de pe Pamant si noua sa viata pentru a se reintoarce la tronul sau din Infern. Motivul? Iubirea sa pentru Chloé, prima femeie de care s-a indragostit. O profetie anunta cele mai rele lucruri pentru pamant daca nu se intoarce in infern iar demonii erau pe cale si ei sa se revolte…

Klaus Mikaelson, The Originals. Finalul sezonului 5 al serialului a fost foarte dur pentru fanii serialului. Mai ales pentru fanii lui Klaus, foarte greu de digerat. Personajul incarnat de Joseph Morgan se sacrifica pentru a o salva pe fiica sa, Hope. Un gest de iubire pura, pentru ca fiica sa sa poata sa traiasca in liniste si in siguranta. Iar azi, aceasta are propriul sau serial, „Legacies”.

Buffy The Vampire Slayer. Un lucru e sigur- sezoanele cu numarul 5 sunt destul de dure pentru personaje sau pentur fani. In timp ce o sora apare dintr-o data in viata lui Buffy, datorita unei interventii magice si demonice in acelasi timp, eroina trebuie sa faca fata mortii tragice a mamei sale. O multime de evenimente care au impins-o sa se sacrfice la sfarsitul serialului, dar mai ales pentru a salva viata lui Dawn.

Rick Grimes, The Walking Dead. Anuntul plecarii lui Andrew Lincoln a fost un adevarat soc pentru toti fanii serialului. Eroul s-a sacrificat pentru familia sa, pentru popor si pentru prieteni, pentru cei care il iubeau. Dar urmarea ne prezinta cum acesta a supravietuit. Va fi eroul mai multor filme in lunile si anii ce vor veni.

Hodor, Game Of Thrones. Fanii isi vor aminti meru sacrificiul lui Hodor si moartea sa tragica. S-a sacrificat pentru a salva viata lui Bran pentru ca a crezut in el, crezandu-l capabil de cele mai mari lucruri.

Charlie, Lost. Este vorba despre una din cele mai emblematice morti din seriale. Chiar si pentru acest serial unde au murit multe personaje. Sub apa, acesta s-a decis sa se sacrifice pentru a salva viata lui Desmond si pentru a-l preveni ca vaporul ce se apropie nu este al lui Penny. Dar se gandea bineinteles si la Claire.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close