Miss Fisher’s Murder Mysteries, un serial care merită să fie descoperit

Umorul, stilul glamour si anchetele sunt in program in acest serial care trebuie neaparat sa fie descoperit. Este vorba despre Miss Fisher’s Murder Mysteries care incepe sa fie difuzat pe Warner TV.

Despre ce este vorba? Miss Fisher’s Murder Mysteries este un serial care ne va scufunda in anii ’60. Peregrine este nepoata faimoasei Phryne Fisher este un detectiv privat glamour care isi desfasura activitatea in Melbourne la sfarsitul anilor ’20. Acelasi decor pentru un nou deceniu, Miss Fisher’s Murder Mysteries, este serialul care ne arata cum viata lui Peregrine se va schimba total atunci cand mosteneste totul de la matusa sa care dispare in mod tragic din cauza unui accident de avion.

O versiune mai moderna a lui Miss Fisherm aceasta va ancheta totul, cu un plus de glamour si de aventura.

In serial joaca actrita australiana Geraldine Hakewill din Wanted care incarneaza cu brio rolul lui Peregrine Fisher. Alaturi de ea il regasim pe Joel Jackson, (Deadline Gallipoli), Catherine Clements (Rake), James Mason (Neighbours) sau Toby Truslove (Utopia).

Serialul seamana putin cu The Marvelous Mrs Maisel si cu crimele celebre rezolvate de catre Agahta Christie. Serialul lui Deb Cox si Fiona Eagger are cea mai atragatoare eroina, plina de umor si de antren care vine instant cu o buna doza de umor pe micul ecran. Chiar daca se deruleaza la un deceniu distanta, vietile lui Miss Fisher si Mrs Maisel nu sunt atat de diferite si cele doua se arunca inainte cu ochii inchisi intr- o noua aventura si o noua cariera, cu deteminare si talent. Pentru una este umorul, pentru alta anchetele.

Dar punctul forte al serialului o reprezinta inainte de toate eroina sa, un personaj glamour si amuzant cu o personalitate foarte puternica pentru un rezultat foarte captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *