UXDE dot Net

Magia unui masaj Tantra

Posted by on

Tantra este o știință și o practică spirituală străveche
Cuvântul Tantra provine din limba sanscrită, limba sfântă a hinduismului. Tantra este o practică ezoterică de mii de ani ce ne învață cum să ne bucurăm de viață în plinătatea ei și, totodată, ne inițiază în unele tehnici care lucrează cu energia erotică foarte eficiente.

Unul dintre obiectivele pe care Tantra le are este acela de a prelungi durata actului sexual și a orgasmului și redirecționarea energiilor sexuale în corp, astfel încât senzațiile sexuale să devină mai intense. Tantra ne învață să ne concentrăm asupra momentului prezent, să trăim aici și acum. Energia sexuală este considerată sursa vieții și, odată trezită, ne transpune într-o lume magică, într-o unire fizică și spirituală cu divinitatea.

Ce este masajul Tantra?
În timpul sesiunii de masaj la Tao Erotic Massage Bucharest, energia sexuală a participanților este direcționată prin corp pentru a atinge o stare de conștiință superioară. Terapeuții profesioniști specializați în arta masajului Tantra folosesc atingeri lente și delicate, pe tot corpul, pentru a trezi energia vitală latentă aflată în corp, situată la baza coloanei vertebrale, numită energia Kundalini.

O sesiune de masaj Tantra este o experiență extatică
Masajul Tantra elimină durerea fizică și psihică din corp și face să apară o relaxare profundă. Masajul Tantra restabilește capacitatea individului de a elimina blocajele energetice din corp. Când Kundalini este trezită, ea urcă prin toată coloana vertebrală și vindecă întregul corp, aducând energie pozitivă, vitalitate, bucurie pentru viață.

Pășește într-o lume magică într-un salon de masaj Tantra din Bucuresti
Saloanele profesioniste, precum salonul de masaj erotic Tao din Bucuresti, Calea Victoriei 85, au un design de o asemenea natură încât te vor purta într-o lume magică, o lume a senzualității, relaxării, spiritualității. În încăperile destinate ședințelor de masaj te așteaptă o lumină caldă și difuză, pentru a-ți relaxa ochii. Simțurile olfactive sunt alimentate de arome discrete, de lumânări parfumate, iar auzul este fermecat de o muzică care te duce într-o altă lume, magică, plină de plăcere și încântare.
Terapeuții profesioniști îți stau la dispoziție pentru a face această experiență de neuitat. Maseuzele specializate te vor învăța cum să respiri, cum să te concentrezi și pe ce anume să te focalizezi în timpul procedurilor de masaj, cum să îți trezești energia sexuală, cum să te abandonezi în acest moment de fericire pură.

Beneficiile unui masaj Tantra
Masajul Tantra este un masaj extrem de relaxant. Acest tip de masaj poate ameliora durerea fizică și emoțională, poate elimina diverse frici, cum este frica de intimitate. Masajul Tantra poate ajuta oamenii să devină împliniți și optimiști, să emane vibrații pozitive.

O sesiune de masaj Tantra este o perioadă magică în care se pot întâmpla lucruri magice: emoțiile negative pot fi eliminate și înlocuite cu gânduri pozitive, blocajele mentale sunt îndepărtate, corpul fizic este acceptat așa cum este, iar energia sexuală este trezită și direcționată către o conștiință elevată, superioară.
Masajul Tantra este o știință din cele mai vechi timpuri, care ajută la trezirea spirituală și se adaptează fiecărui participant, ajutând la o cunoaștere mai bună a corpului și la realizarea unui progres spiritual.

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *