Iti lipeste serialul One Three Hill? Iti recomandam altele

Esti in cautarea unui serial care sa te pasioneze la fel de mult ca si One Three Hill? Iata o selectie pentru toate gusturile.

Riverdale. Incepem cu un serial foarte celebru al ultimului deceniu. Este vorba despre Riverdale. Serialul, care reia personaje din universul Archie Comics, pune in scena un grup de adolescenti intr-un oras mai mic, care pare mai sumbru si mai ingrijorator decat Three Hill. Regasim aici toate codurile unui serial clasic pentru adolescenti si mai ales pe Chad Michael Murray.

This Is Us. Daca esti in cautarea unui serial care sa iti dea fiori reci pe sira spinarii si senzatii forte, iata serialul de care ai nevoie. Este un serial fenomen in afara Atlanticului si pune in scena maembrii unei familii care s-au nascut in aceeasi zi. Este un serial amuzant, emotionant, dramatic, dar si bine venit.

Skam France. Inspirat dintr-un serial norvegian, care face obiectul unor multiple adaptari in intreaga lume, acesta urmareste viata de zi cu zi a unor liceeni confruntati cu probleme moderne. Particularitatea sa – de a centra fiecare sezon pe un anumit personaj sau pe o tema particulara. Homosexualitate, religie, handicap sau chiar cyberhartuire… iata care sunt temele acestui serial care a reusit sa detroneze serialul original.

All American. Un serial foarte putin mediatizat care se inspira din viata lui Spencer Paysinger, un jucator american de fotbal. Urmareste astfel, parcursul sau, de cand era inca la liceu, pe cand a fost selectionat sa fie capitanul echipei de la liceu. Regasim aici deci aceeasi iubire pentru sport ca si in One Three Hill, cu Lucas si Nathan pasionati de sport, dar toate ingredientele pentru o teen drama.

Hart of Dixie. Serialul urmareste mutarea lui Zoe Hart, medic intr-un mic oras din sudul Statelor Unite, careia ii vine destul de greu sa se adapteze la inceput, ea care vine din New York. Triunghiuri amoroase si secrete de familie … adica o multime de atuuri pentru a te seduce.

La Reina del Flow. One Three Hill este un serial unde muzica are un rol foarte important. Deci, daca iti plac serialele muzicale te invitam sa descoperi serialul La Reina del Flow de pe Netflix. O telenovela columbiana care spune povestea unei muziciene talentate care a petrecut nevinovata ultimii 17 ani la inchisoare. La iesire, decide sa de razbune pe cei care i-au cauzat declinul si care i-au omorat familia. Un serial care imbina de minune drama, romantismul thrillerul si muzica si care ar putea sa dea depedenta…

Jane The Vrigin. Un serial foarte apreciat in anul 2010, cu unica Jane, o tanara virgina care ramane insarcinata din cauta unei inseminari artificiale accidentale. Este o adevarata telenovela cu intrigi si rasturnari de situatie care mai de care mai interesante.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close