UXDE dot Net

Idei de articole pentru blogul tău

Posted by on

Probabil ai ajuns la acest articol după ce ai realizat că trebuie să aduci noi articole pe blogul tău pentru a menține fluxul de cititori captivați, dar te afli într-o pană totală de idei. Deși un blogger trebuie să aibă mereu păreri despre lucrurile care se petrec în jurul lui, sunt momente în care acesta trece prin anumite perioade lipsite de inspirație sau pur și simplu obosesc din a gândi articole.

Mulți dintre bloggeri nu se ocupă doar de pagina lor, ci au și alte job-uri în care sunt solicitați intelectual și idei pentru articolele pentru blogul personal lipsesc. Se întâmplă asta pentru că blogging-ul nu este exploatat destul la noi, iar aprecierea față de această practică lipsește, sunt mulți utilizatori de internet care încă nu știu exact ce este un blog și cum poate fi folosit acesta. Fiind într-un stagiu de acest gen, foarte puțini sunt cei care pot trăi efectiv de pe urma blogului și au ca ocupație principală scrisul.

Cum poți avea mereu idei pentru articolele de pe blogul tău?

Îți notezi mereu lucrurile despre care ai păreri

Este cea mai indicată și folosită practică de publisheri. Sunt momente ale zilei în care suntem prinși în anumite acțiuni și avem păreri pe care le putem împărtăși cu cititorii blogului nostru, dar nu le notăm și pierdem astfel titluri bune. Un carnețel micuț pe care să ne notăm fiecare idee este un ajutor bun pentru fiecare publisher.

Citești alte bloguri

Blogurile sunt citite predominant tot de bloggeri pentru că vor să descopere cum practică ceilalți această meserie. Căutăm mereu titluri bune și articole care să prindă la public, iar citind ne vin mereu idei despre care să comentăm.

Cerem cititorilor idei

Blogurile care au un public numeros și constant pot apela și la această practică. Cititorii vor să primească mereu conținut din partea bloggerului și sunt dispuși să propună titluri de articole pe care le-ar savura cu plăcere.

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns