Iată ce știm până în prezent despre noul Galaxy A71

In urma cu o saptamana circulau informatii despre un alt telefon de la Samsung, Galaxy A51, unul din noile telefoane din gama mid range pe care constructorul urmeaza sa il prezinte in viitorul apropiat. Azi, un alt telefon de la Samsung din gama A ne atrage atentia, A71, care se doreste a fi succesorul lui Galaxy A70. site-ul de informatii Android Authority este cel care ne ofera primele informatii despre acest nou smartphone.

Aceste scurgeri de informatii sugereaza faptul ca partea din fata a succesorului lui Galaxy A70 va avea un ecran inspirat din cel al lui Galaxy Note 10. Acest smartphone nu va avea un breton ci o perforatie pe ecran care va gazdui camera frontala. Si, ca in cazul lui Note 10, aceasta perforatie este dispusa in centru, insa nu pe un colt superior.

Pe partea dorsala, Galaxy A71 va gazdui patru senzori foto pentru poze si video. Acesti senzori, precum si flash-ul, vor fi dispusi pe un modul similar cu cel afisat de iPhone 11 Pro. Si absenta scanner-ului de amprente digitale din partea din spate, dupa primele imagini aparute, sugereaza faptul ca acest scanner va fi integrat in ecran la fel ca in cazul unor aparate din gama premium existente pe piata.

Un smartphone aproape de cele din gama premium?
In ceea ce priveste fisa tehnica a lui A71, Android Authority indica in articolul sau faptul ca aparatul ar putea fi dotat cu un SoC Snapdragon 675, cu un GPU Adreno 612 si cu o memorie RAM de 8GB. Bateria ar avea o capacitate de 4500 mAh si ecranul va avea o diagonala de 6,7 inchi (rezolutie FHD). In ceea ce priveste camerele foto din partea dorsala, Galaxy A71 ar putea avea o camera principala de 48mpx, de un unghi ultra larg de 12 mpx precum si un teleobiectiv de 12 mpx. Un senzor 3D ToF vine sa completeze acest ansamblu. Si, in partea din fata, va exista o camera de 32 mpx.

In ceea ce priveste dimensiunile, A71 se va baza pe urmatoarele – 163,5 x 76 x 7,9 mm. De mentionat este si faptul ca toate butoanele telefonului Galaxy A71 sunt situate pe latura dreapta. Acest model nu este insa singurul care adopta acest design, Galaxy A51 trecand si el in egala masura la acest design. In plus, a primit si certificarea Bluetooth.

Insa, bineinteles, toate aceste informatii sunt inca presupuneri, nu exista inca nicio informatie oficiala. In orice caz, este vorba despre unul din modelele cu care Samsung va putea contra ofertele unor marci de pe piata precum Honor sau Xiaomi, pe segmentul telefoanelor din gama mid range.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *