Huawei – un smartphone 5G pliabil prezentat la MWC

Constructorul chinez isi continua ascensiunea in forta si in anul 2019. Huawei va prezenta un smartphone pliabil in cadrul Mobile World Congress din 2019 ce va avea loc la sfarsit de februarie. Acestea sunt informatiile dezvaluite de Vincent Pang, presedintele Huawei pentru Europa Occidentala. Un flagship compatibil cu tehnologia 5G. Lansarea acestuia este prevazuta pentru mijlocul anului 2019. Numele sau este inca necunoscut.

Aceste doua tehnologii se anunta a fi cele doua inovatii majore ale anului 2019 in domeniul telefoniei mobile. Da, Huawei, care anul acesta a ajuns pe locul doi in topul producatorilor de telefoane mobile, nu vrea sa fie ajuns din urma de concurenta. Samsung a dezvaluit deja in timpul unui eveniment un ecran nou, pliabil, pentru noul sau model Galaxy F (noul nume al Galaxy X). Alte marci de pe piata precum Xiaomi si LG au anuntat in egala masura lansarea unor modele noi pentru anul 2019.

Sursele dezvaluie ca acest smartphone nou de la Huawei, pliabil si dotat cu tehnologia 5G va ajunge in magazinele din tara noastra in trimestrul trei al anului 2019. In plus, Huawei a investit enorm in imbunatatirea camerei si bateriile pe toate terminalele pe care urmeaza sa le lanseze anul urmator. Noul model de la Huawei va avea probabil un ecran de 7 inci, astfel incat in momentul in care va fi pliat ecranul sa poata fi folosit pe post de telefon, iar atunci cand va fi desfasurat sa poata fi folosit pe post de tableta.

Huawei nu este cu siguranta primul constructor care lanseaza un smartphone 5G. One Plus a anuntat deja lansarea unui smartphone dotat cu aceasta tehnologie inovatoare. La un smartphone tehologia 5G ofera un numar mare de avantaje utilizatorului spre deosebire de actualul sistem 4G existent si anume – transferul de date va fi mult mai rapid, acelasi lucru se poate afirma si despre conexiunea de date, bateria telefonului va rezista mult mai multa vreme deoarece procesorul nu consuma atat de multa energie. In viitor datorita acestei tehnologii 5G vor fi posibile o multime de lucruri interesante, inclusiv apelurile video 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *