Gossip Girl – intrigi care nu au niciun sens

Numeroase sunt intrigile din serialul Gossip Girl incoerente sau complet WTF iar noi va propunem cateva din acestea. Cateva din intrigile care nu au absolut niciun sens petrecute de-a lungul celor sase sezoane ale serialului.

Chuck o vinde pe Blair pentru un hotel. Acesta este unul din cele mai urate lucruri din serial. Stim ca Chuck nu este un baiat de altar care nu ezita sa agreseze sexual si sa ii umileasca pe ceilalti, pe femei in special insa sa vinzi o femeie pentru un hotel? Nimic nu il apara, nu ii justifica actiunile. Nu intelegem motivul pentru moment, nici in episodul de dupa, nici in urmatorul…nici in sezonul dupa, nici azi, dupa sapte ani, la sfarsitul serialului.

Nate, patronul unui mare ziar. Am intelege daca ar fi vorba despre o persoana adulta, matura, insa sa detii un ziar la doar 20 de ani? In plus, in acelasi timp sa mai mergi si la facultate? Cum poate sa isi administerze atat de bine programul, sa se imparta intre cele doua dar sa petreaca timpul si cu prietenii, familia?

Intra si ies din liceu cand isi doresc fara ca cineva sa le ceara socoteala. Da, sunt bogati, frumosi, au succes si fac mereu ceea ce isi doresc fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Ceea ce este…adevarat. Ok. Insa cum pot cu atata usurinta sa intre si sa iasa cand vor in prestigiosul lor liceu new-yorkez ? Mai ales pe timp de noapte. Nu exista un paznic, nimic? Si, mai ales, nicio consecinta a actelor pe care le comit.

Jenny si cariera sa in moda. Carierele in serialul Gossip Girl incep rapid, de la o varsta frageda si cu succes. Chiar si pentru persoanele care nu dispun de resursele financiare necesare. Este si cazul lui Jenny care este interesata de moda dupa intalnirea cu Agnes si care este catapultata in aceasta lume dupa stagiu efectuat la Waldorf Designs. Insa, in plus, in ziua in care are loc o pana de electricitate care ii salveaza postul ramanand blocata in birou cu Eleanor, lucrurile sunt cam exagerate dupa parerea noastra.

Fiul lui Rufus si Lily. Initial aflam ca Lily si Rufus au un fiu dupa care aflam ca acesta este de fapt mort, pentru ca, in cele din urma, sa se dovedeasca faptul ca in realitate acesta este viu. Insa asta nu e totul. Mai degraba decat sa mearga sa isi viziteze parintii Scott se da drept altcineva inainte sa afle adevarul despre casatoria dintre parintii sai totul este bine cand se termina cu bine? Nu. Dupa o discutie acesta dispare complet din serial si nu mai revine niciodata. Dar de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *