Google Pixel 3 vs. Pixel 4

Ce diferente exista intre Pixel 3 si Pixel 4? Daca esti interesat de acest model nou, atunci vrei sa stii fara indoiala ce aduce Pixel 4 in plus spre deosebire de predecesorul sau. Ecran, senzori foto, design si alte caracteristici, va spunem totul despre principalele diferente dintre aceste doua telefoane.

Google Pixel 4 a fost prezentat in mod oficial pe data de 15 octombrie. Era unul din cele mai asteptate smartphone-uri Android din ultimul trimestru al anului. Dupa mai multe saptamani de scurgeri de informatii improbabile, Google a decis sa ofere informatii oficiale despre noul sau flagship care va fi lansat in mod oficial pe data de 24 octombrie cu lotul sau de noutati. Google Pixel 3 era deja un telefon excelent, cu numeroase atuuri precum un aparat foto foarte bun. Care sunt punctele care diferentiaza aceste doua modele? Raspunsul in cele ce urmeaza.

Design. In ceea ce priveste design-ul, Google Pixel 3 si Pixel 4 au aceleasi culori, negru si alb. Google a preferat sa inlocuiasca rozul printr-o culoare portocalie mai vie. Cele doua smartphone-uri sunt acoperite de o sticla pe o carcasa din aluminiu. In partea din spate se diferentiaza in special Google Pixel 4 de predecesorul sau. Google a decis sa abandoneze partea dorsala in doua tonuri caracteristica lui Pixel 3 si predecesorilor sai. Noul model prezinta un ton uniform in partea din spate. De notat este si prezenta unui modul patrat in unghiul superior stang care gazduieste senzorii foto.

Fisa tehnica si performante. Pixel 3 este dotat cu un Snapdragon 845 sprijinit de 4 GB RAM. Pixel 4 foloseste un Snapdragon 855 cu 6 GB RAM. Ceea ce inseamna ca profita de imbuntatirile performantelor. Cei 2 GB in plus ii permite sa castige in fluiditate. In ceea ce priveste autonomia, Google a facut alegerea stranie de a reduce capacitatea. S-a trecut de la 2915 mAh pentru Google Pixel 3 la 2800 mAh pentru Pixel 4.

Senzori foto. Fara indoiala aici se afla cele mai bune imbunatatiri aduse de Pixel 4. In timp ce Pixel 3 poseda un singur senzor foto principal de 12,2 mpx, Pixel 4 dispune de o configurare cu doua obiective, cu un senzor principal de 12,2 mpx. Al doilea obiectiv este un telefoto de 16mpx. Pentru selfie-uri, Pixel 4 este dotat cu un obiectiv unic de 8,1 mpx.

Pe hartie, Pixel 4 ofera fara indoiala cele mai bune imbunatatiri mai ales in ceea ce priveste ecranul si senzorii foto. Daca doresti sa profiti de toate aceste atuuri trebuie sa stii ca acest smartphone este deja disponibil pentru precomanda la pretul de 769 de euro. Pentru cei care sunt in cautare de compromis, Pixel 3 reprezinta o varianta buna, pretul sau scazand dupa lansarea lui Pixel 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.