Glee – dovezi că Rachel Berry este cea mai subestimată divă a serialului

Detestata de unii fani, judecata de numerosi tocilari, Rachel Berry este cu toate acestea o diva innascuta. Iata cateva dovezi ca este cam subestimata.

Daca ar fi sa alegem un personaj care imparte fanii serialului Glee in doua acela este fara indoiala Rachel Berry. Liceana cu atitudine de diva agaseaza si fascineaza deopotriva un numar mare de persoane.

Stie ce vrea de la viata…
Spre deosebire de 3 sferturi din adolescentii din aceasta lume, care nu au cea mai mica idee asupra ce vor face in viata pe viitor – si este absolut normal acest lucru – Rachel a avut mereu un singur vis, inca din copilarie, acela de a deveni vedeta. Pasionata de muzica si de cantat, extrem de talentata si autoritara, tanara este extrem de ambitioasa.

…si nu ii este teama sa faca tot ce ii sta in putere sa obtina acel lucru. Rachel nu este genul de tanara care asteapta ca lucrurile sa ii cada din cer, actioneaza pentru a le obtine, le cauta direct. A dovedit in nenumarate ori ca merita sa fie cap de afis in cadrul spectacolelor la care participa cu colegii sai.

A suportat numeroase umilinte din partea colegilor sai. Inca din primul episod al serialului, Rachel este obiectul numeroaselor umilinte efectuate de colegii sai de clasa. Este una din tintele preferate ale elevilor mai populari din liceu. Dar Rachel nu are ce face…nimeni si nimic nu o poate face sa se indoiasca de ea.

Nu lasa nicio drama sentimentala sa ii stea in cale. La fel ca orice eroina a serialelor pentru adolescenti, Rachel se trezeste cu usurinta in mijlocul unui triunghi amoros de-a lungul sezoanelor. Insa Rachel nu a lasat niciodata problemele amoroase sa o impiedice sa isi realizeze ambitiile profesionale.

Spune intotdeauna ceea ce gandeste. Fie ca o infrunta pe lidera majoretelor (aka regina liceului), fie ca se afla in plina confruntare cu un sportiv mai popular din scoala (aka baiatul pe care il place) sau fata in fata cu odioasa Sue Sylvester, Rachel ramane mereu fidela principiilor sale de sassy queen. Chiar daca se afla in unele situatii considerate jenante de majoritatea din noi, ea spune mereu ceea ce gandeste. Jos palaria.

Stie de unde vine si este mandra. Al saselea si ultimul sezon al serialului Glee nu a reusit sa faca unanimitate in randul fanilor insa are meritul de a-i fi oferit o reintoarcere draguta la surse. Rachel se reintoarce la Lima si este determinata sa se faca cunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.