UXDE dot Net

Filmul Maleficent 2 apare mai devreme

Posted by on

Se pare ca producatorii Disney doresc sa lanseze Malificent 2 cu sapte luni mai devreme, cu toate ca debutul acestui film a fosty anuntat poentru anul 2020. Disney a confirmat titlul oficial si a dezvaluit in acelasi timp si posterul sequel-ului. S-a anuntat si schimbarea datei de lansare all filmului Maleficent 2. Sequel-ul acestui film isi va face astfel debutul in cinematografe cu sapte luni mai devreme, pe 18 octombrie. Desi lansarea fusese programata initial pe 29 mai 2020, se pare ca Disney a schimbat putin planurile, data de lansare fiind schimbata.

Disney a anuntat chiar si titlul final al peliculei si anume Maleficent: Mistress of Evil. A aparut online si primul poster al acestui film, iar fanii sunt deja incantati de faptul ca vor revedea acest personaj Disney misterios. Filmul va fi unul de tip fantasy-adventure, el reluand dupa cativa ani aventura pe care am vazut-o in Malificent. In cadtul acestui film, publicul a aflat despre evenimentele care au transformat in piatra inima antagonistei, facand-o sa arunce o vraja grea asupta micutei printese Aurora. In urmatorul film se va face o continuare a povestii pe care am vazut-o in primul.

In Malificent 2 vom vedea o continuare a povestii in care se va explora relatia dintre zana incornorata si celelalte personaje. Ea se pregateste sa devina regina, iar pe masura ce va reusi sa isi atinga acest obiectiv, aceasta va pazi tinutul fermecat, dar si toate creaturile magice care traiesc in acest tinut. Se vor lega noi aliante si vor aparea noi adversari cu care personajele vor trebui sa se confrunte. In rolul principal all acestui film o vom vedea din nou pe Angelina Jolie.

De asemenea, alaturi de ea se va afla si Elle Fanning, interpreta printesei Aurora. Villain-ul acestei continuari va fi Ed Skrein. E posibil ca in acest nou film sa apara si un potential iubit pentru Malificent. Primul film Maleficent a aparut in luna mai a anului 2014, acesta avand incasari internationale de 756 de milioane de dolari. Bugetul de productie a primului film a fost de 180 de milioane de dolari. Cam acestea sunt lucrurile care se stiu pana in momentul de fata despre acest film. Vom vedea cum vor primi oamenii partea a doua din film si care va fi concluzia povestii. Nu se stie inca nici un detaliu cu privire la o parte a treia din aceasta poveste.

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *