Elite – casting, dată, toate informațiile despre sezonul 2

Poti rasufla in sfarsit usurat. Ii vei regasi in curand pe adolescentii rebeli si rasfatati din Las Encinas cu ocazia lansarii sezonului cu numarul 2 al serialului. Netflix a anuntat ca a decis sa ofere un al doilea sezon serialului Elite. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest nou sezon.

Elite, un serial lansat in 2018 s-a bucurat de un succes enorm in randul telespectatorilor. Creatia originala din Spania nu s-a terminat inca spre bucuria multora.

In urma cu cateva saptamani Netflix a confirmat ca serialul Elite va avea parte de o continuare. Platforma le-a cerut de altfel actorilor principali ai serialului sa dea ei vestea cea buna abonatilor. Cei care au indragit inca din prima clipa acest amestec savant intre Gossip Girl si How to get away with murder, in varianta spaniola mai trebuie sa aiba putina rabdare, serialul lor preferat va debuta in curand cu sezonul numarul 2. Mai precis la inceputul anului 2019.

Sezonul cu numarul 1 se incheia cu o nedreptate. Nano a fost incarcerat pentru uciderea Marinei, acuzat pentru faptul ca a ucis-o din cauza ca era insarcinata. In acest nou sezon speram ca i se va face dreptate lui Nano si ca adevaratul asasin, Polo, va plati pentru aceasta crima. Christian va fi elementul cheie din cadrul acestei intrigi. Fanii vor putea urmari evolutia relatiei dintre Guzman si Nadia si consecintele acestei relatii asupra lui Lucrecia. Omar si Ander isi vor consolida relatia, chiar daca acest lucru nu este deloc simplu…

Castingul serialului. In ceea ce priveste castingul serialului, abonatii ii vor regasi pe Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzman), Miguel Herran (Christian), Jaime Lorente (Nano), Alvaro Rico (Polo), Aron Piper (Ander), Mina El Hammani (Nadia), Omar Ayuso (Omar), Ester Expósito (Carla) si Danna Paola (Lucrecia). Intrebarea este daca Maria Pedraza alias Marina se va reintoarce. In realitate, tanara asasinata in primul sezon nu mai are viitor in urmatorul sezon. Doar daca producatorii decid sa o introduca prin intermediul unor flashback-uri cum au facut cei de la 13 Reasons Why cu Hannah Baker in sezonul cu numarul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *