Dexter, un sezon surpriză în program

Un program supriza- serialul Dexter va avea dreptul la un nou serial in 2021. Iata deci mai multe detalii cu privire la acest uimitor proiect.

Atentie, articolul contine spoilere cu privire la finalul sezonului 8 din Dexter. Ati fost preveniti.

Este cea mai frumoasa supriza a ultimelor zile. A fost anuntat un sezon cu numarul noua pentru Dexter cu o difuzare prevazuta pentru anul 2021. Un nou sezon care a luat prin suprindere o multime de fani, deoarece serialul s-a incheiat acum sapte ani. Deci oare de ce are acest surpinzator come-back? Se mai intampla in cazul serialelor, daca ne gandim la Veronica Mars sau la Printul din Bel Air, dar in orice caz, este un lucru foarte surprinzator.

Pentru cei care nu ii cunosc povestea, serialul Dexter prezinta povestea lui Dexter Morgan un criminal in serie care isi ascunde identitatea sub cea a unui medic legist. Deci duce in permanenta o viata dubla. Daca serialul este considerat o adevarat referinta in genul sau, are cu adevarat o problema. Finalul sau, ar putea fi considerat cel mai prost final din istorie.

Unii ar fi chiar preferat ca serialul sa fie anulat la sfarsitul sezonului 7. Reintoarcerea serialului Dexter deci pe ecran, care este anuntata pentru anul 2021 cu 10 noi episoade, ofera deci o noua oportunitatea de a rescrie sau modidfica istoria.

Dexter a fost abandonat la sfarsitul serialului, devenit padurar in mijlocul Oregonului. Ramane deci cum va evolua.

Producatorii vor deci gaseasca un unghi creativ demn de stralucitul serial. Nu a fost dezvaluit inca niciun detaliu cu privire la soarta diabolicului personaj. Sa ne amintim ca si-a inscenat moartea la sfarsitul sezonului cu numarul 8 si ca s-a dus in Oregon pentru a trai sub o identitate cu totul noua. In orice caz, fanii abia asteapta o noua continuare pentru a uita de finalul sau cu totul dezamagitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.