UXDE dot Net

Despre The Trench, spin-offul Aquaman care va apărea în 2022

Posted by on

The Trench va fi un spin-off Aquaman care se va lansa cu mult inainte de Aquaman 2. Producatorul a spus cateva lucruri despre perioada in care va fi plasata actiunea filmului. Peter Safran este cel care s-a ocupat de filmul Aquaman, acesta vorbind si despre viitoarele proiecte la carma carora se va afla. El a facut referire in interviul respectiv la faptul ca The Trench va aparea in cinematografe cu mult timp inainte de lansarea filmului Aquaman 2. Este astfel programat ca acest film sa apara in anul 2022.

Safran a dezvaluit si cateva lucruri despre aceasta pelicula si anume cum va fi ea construta si ce va aminti in aceasta pelicula de filmul Aquaman. Exista o multime de povesti grozave care vor fi prezentate datorita acestui nou univers deschis de catre Aquaman. Atlantida ascunde astfel o multime de povesti interesante, de aceea producatorul este incantat de faptul ca aceste povesti vor putea fi spuse in urmatoarele filme. Publicul a primit stirea cum ca se va crea un spin-off dupa Aquaman cu foarte mult entuziasm.

O scena care a amintit de viitor film The Trench a fost atunci cand eroii din Aquaman au coboray in acel furnicar din film. Arthur si Mera coboara in adancuri printre creaturile din The Trench. Imerdiat ce a aparut aceasta scena in film, fanii au fost foarte incantati, de aceea producatorii s-au gandit ca ar trebui sa zica o poveste noua care sa faca referire doar la acest lucru. Povestea din The Trench va fi una de sine statatoare adica nu va implica si personajele pe care le-am vazut in Aquaman si anume Arthur Curry si Mera. Cu toate acestea, producatorii au tinut sa anunte publicul ca productia nu va fi un prequel. Actiunea va avea loc astfel dupa intamplarile pe care le-am vazut in filmul Aquaman.

Filmul Aquaman a avut un succees destul de mare la box-office, de aceea producatorii se asteapta ca si urmatorul film sa fie la fel de apreciat de catre fanii filmelor cu super eroi. Ramane de vazut daca The Trench se va ridica la inaltimea celorlalte filme si daca fanii il vor aprecia foarte mult. In ceea ce priveste al doilea film Aquaman, deocamdata nu sunt informatii atat de multe despre el. Pe masura ce va mai trece timpul, vom afla mai multe lucruri despre acest film si cu siguranta el va reusi sa iasa mult in evidenta si sa fie pe palcul fanilor.

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns