Cum arată storcătorul de citrice perfect?

Storcatorul electric de citrice reprezinta un aparat esential in orice bucatarie, este cel care ne ajuta sa obtinem un suc proaspat, plin de vitamine, ideal pe timp de iarna. Iata tot ce trebuie sa stii despre storcatorul de citrice perfect.

Storcator electric de citrice – avantaje. Mult mai rapid si mai putin obositor ca si omologul sau manual, storcatorul electric de citrice este ideal in cazul in care nu poti pleca dimineata din casa fara sa savurezi un suc proaspat de citrice. Majoritatea modelelor de pe piata functioneaza cam in acelasi mod – punem o jumatate de portocala si apasam. Exista o mare diferenta intre un storcator de fructe mabual si unul electric, totul se desfasoara mult mai rapid. Mecanismul rotativ face totul in locul tau.

Intrebarile principale pe care trebuie sa ti le pui inainte de a alege un storcator electric de citrice.

– Este acesta solid?
– Care este puterea sa?
– Cati decibeli produce storcatorul de fructe pe care ai pus ochii?
– Ce putere are?
– Ce pret are?

Designul unui storcator electric de citrice nu este atat de important. Cu finisaje din metal exista modele care confera o nota eleganta bucatariei, asezate pe blatul din bucatarie. Exista marci pe piata care rivalizeaza in a conferi un aspect original si placut totodata acestui aparat. De ce sa nu imbini utilul cu placutul?

Piese si accesorii utile. In ceea ce priveste latura practica, un storcator de citrice electric poate imbunatati enorm confortul in timpul utilizarii. De aceea, trebuie sa acorzi o atentie sporita unor detalii care conteaza, precum accesoriile. Maenerul este cel care face storcatorul mai eficient si manuirea aparatului mai confortabila. Prezenta unui dublu filtru este si ea importanta deoarece permite dozarea cantitatii de pulpe dorite.

Intretinerea storcatorului de citrice este si ea importanta. Acest aparat are tendinta sa adune pulpa citricelor care, odata uscata, se poate acumula in unele locuri si sa deterioreze buna functionare a aparatului. De aceea, imediat dupa folosire, storcatorul de citrice trebuie curatat pentru a evita stricarea lui si pentru a-i prelungi durata de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *