Creatorul serialului Downton Abbey pregătește un nou serial

Nu este pentru prima data cand creatorul serialului Downton Abbey creeaza un serial ce are in centru o familie puternica. De aceasta data este vorba despre familia Rothschild.

Recent, creatorul serialului britanic Downton Abbey a prezentat un nou serial, difuzat momentan pe France 3, The Halcyon. In program: dragoste, tradari, mondenitati si drame…toate in sanul unei mari familii. Julian Fellowes s-a interesat de aceasta data de o familie puternica, de dinastia Rothschild si de ascensiunea acesteia la bogatie in secolul 19, devenind una din cele mai bogate familii, pe fondul razboiului si revolutiei.

Prin intermediul fiecaruia din serialele sale, Julian Fellowes isi indreapta atentia spre un anumit mediu, spre originile acestuia, intr-un stil diferit dar pe acelasi ton familiar. Dupa ce si-a indreptat atentia spre Londra, preocupat fiind de ceea ce se petrece in sanul familiei lui Lord Hamilton, Fellowes va pune in scena, prin intermediul dinastiei Rothschild comunitatea evreiasca europeana, confruntata cu antisemitismul, realizand un portret intim al fiecarui membru al acestei familii. Vor fi astfel relatate in acest serial povesti ale relatiilor umane, lupte fratesti, femei inteligente, dar dezmostenite, conflicte intre generatii si aliante incestuoase.

Inainte de a ne lasa sa descoperim acest nou serial care se anunta a fi unul promitator, Julian Fellowes se consacra unui alt serial care este si el in curs de lansare si anume The Guilded Age. Lansarea acestui serial este prevazuta pentru anul 2019. Un serial care nu este in stadiul de simplu proiect ca The Halcyon, canalul NBC comandand deja primul sezon al serialului. O adevarata multumire personala pentru realizatorul britanic care a inceput sa dezvolte scenariul pentru serialul The Guilded Age inca din anul 2012, fara sa gaseasca vreun doritor care sa il difuzeze pana in prezent. Pentru Julian Fellowes difuzarea acestui serial este mai mult decat un vis implinit, este ceva ce nu se poate exprima in cuvinte.

De data aceasta, in The Guilded Age avem in centru o familie din inalta societate, extrem de instarita care locuieste in New York-ul anilor 80. Putin mai diferit fata de ce ne-a obisnuit realizatorul pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *