Cele mai bune VPN-uri pentru Android

Un VPN reprezinta o retea privata virtuala care iti permite sa te conectezi la Internet in siguranta si sa iti ascunzi activitatile, chiar si atunci cand navighezi pe o retea publica wifi. Un VPN iti ofera posibilitatea de a modifica coordonatele geografice pentru a putea accesa continuturi blocate in tara ta spre exemplu. Iata o lista cu cele mai bune VPN-uri pentru Android.

ExpressVPN. Express VPN este o retea VPN ideala pentru streaming si pentru a descarca clipuri video. Functioneaza fara probleme cu Netflix, dar si cu Gaming, Torrenting si Kodi. Iti confera siguranta maxima lansandu-te sa alegi localizarea dorita si pana la 15 000 de adrese IP pentru a-ti garanta anonimatul. Pentru a nu strica nimic, ExpressVPN suporta pana la trei aparate conectate in acelasi timp si se dovedeste a fi extrem de simplu de utilizat.

Tunnel Bear. Tunnel Bear este un VPN care se adreseaza doar celor care au nevoie in mod regulat de un VPN. Propune in fiecare luna 500MB gratuit. Doar depasind aceasta limita serviciul trebuie platit. Foarte usor de folosit, acest VPN pentru Android are nevoie doar de inscriere pentru a demara.

NordVPN. Extrem de securizat si usor de folosit si de instalat, Nord VPN este in egala masura extrem de abordabil. Este potrivit atat pentru cei care utilizeaza un VPN pentru prima data cat si pentru persoanele mai experimentate. NordVPN poate accepta pana la sase persoane simultan si propune un dublu criptaj pentru a-ti asigura un anonimat optim.

CyberGhost VPN. cyberGhost VPN este un VPN adaptat pentru Android si telefoanelor mobile in general. Asigura o protectie totala chiar daca te conectezi wireless la o retea publica. Propune peste 800 de servere repartizate in peste 30 de tari diferite si un criptaj de calitate.

Open VPN for Android. Este un VPN usor de folosit, convivial si pastreaza toate calitatile fratelui sau mai mare OpenVPN Connect – gratuitatea in primul si in primul rand si faptul ca este vorba despre un VPN open source. Acest lucru ii permite sa ofere un numar mare de parametri si sa fie actualizat in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *