Cele mai bune seriale de origine italiană

Daca te-ai plictisit deja de serialele americane, spaniole sau britanice, ce zici de ideea aceasta- descopera cultura italiana pentru a descoperi cei mai talentati actori si cele mai frumoase comori.

Suburra- Bloods on Rome. Acest serial are loc la Roma, unde urmarim un razboi intre gastile din Vatican si un clan de politicieni. Este un serial crime/action a carui actiune se desfasoara in intregime la Roma.

Medici: Masters of Florence. Un alt serial Netflix care ne prezinta ascensiunea lui Cosimo de Medicis la carma unui imperiu bancar dupa ce tatal sau, Giovanni moare subit. Actiunea are loc la Florenta unde ni se prezinta aceasta familie legendara care ne-a adat numai putin de 3 papi sau regine ale Frantei.

The Trial. Este un alt serial gen crime unde urmarim investigarea unei crime care ne-ar putea dezvalui faptul ca intreg castingul serialului ar putea sa fie vinovat sau complice. Se lasa si cu fiori reci pe sira spinarii.

Baby. Urmarim aici aventurile a doua adolescente din familii bune italiene. Intre scoala si petreceri nebune la Roma, cele doua adolescente sunt in cautarea independentei si a identitatii lor si vor trebui sa faca fata unor numeroase situatii, unele mai periculoase ca celelalte.

Carlo & Malik. O echipa formata dintr-un politist cu state vechi si un tanar recrut si un serial care ne duce prin colturile Romei unde se ancheteaza o serie de crime.

Curon. Pentru o buna doza de fiori reci pe sira spinarii, Curon ne duce direct la Tyrol, la frontiera intre Italia, Austria si Elvetia. Aici dispare in mod misterios o mama de familie care ii lasa in urma sa pe cei doi copii ai sai.

Luna Nera. Italia- secolul XVII. O tanara femeie este acuzata de vrajitorie. Nu are insa nicio idee despre originile sale si isi va descoperi incet conditia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.