UXDE dot Net

Ce facem atunci când obosim psihic

Posted by on

La fel ca oboseala fizică, cea psihică îți dă o stare greu de depășit și ajungem în situația în care nu mai putem funcționa așa cum suntem învățați. Sunt multe momente în viață în care obosim să mai gândim limpede, iar motivele pentru acest impas sunt diferite de la o persoană la alta. Putem să ne dăm seama de faptul că am obosit psihic atunci când nu mai gândim deloc limpede, când nimic nu ne mai mulțumește și când rănim verbal persoanele din jurul nostru fără niciun motiv bine întemeiat. Fiind obosiți psihic ne scade și productivitatea, suntem continuu iritați și avem o stare generală de rău.

Cum putem trece peste acest impas?

Găsiți timp pentru relaxare

Relaxarea este un pas important peste care trecem cu toții atunci când suntem angrenați în proiecte importante sau când avem nevoie de mai mulți bani. Altfel spus, lupta haotică pentru realizări ne poate aduce în acest prag de oboseală psihică.

Mergi într-o vacanță scurtă cu familia sau prietenii și încearcă să te răsplătești pe tine pentru lucrurile realizare în ultima perioadă. Nu deveni un mic roboțel pentru că productivitatea ta este la pământ în acest punct.

Organizați-vă timpul mai bine

Este posibil să fi ajuns în acest prag pentru că nu ești organizat, ai lăsat foarte multe task-uri neîndeplinite, iar deadline-urile bat la ușă. Încearcă să își organizezi timpul astfel încât să ai timp pentru tine și să nu fii nevoit să lucrezi continuu. Stresul este boala secolului nostru pe care trebuie să o tratăm prin momente de liniște.

Pune pe o foaie tot ce ai de făcut, sparge orice obiectiv mare în obiective mai mici și ia lucrurile pas cu pas. Nu uita să îți dai singur câte un mic premiu când treci de o etapă din tot acest joc creat de tine.

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns