Catalog Netflix – la ce ne uităm în mai?

Nu stii la ce film sau la ce serial sa te uiti in mai pe Netflix? Nicio grija. Luna de luna, catalogul Netflix se imbogateste cu o multime de seriale si de filme noi. La ce ne uitam in mai pe Netflix?

Se stie deja ca platforma Netflix va castiga calitate audio, o veste aflata in contrast cu cresterea pretului abonamentelor in lunile ce vor urma. Oricum ar fi, aceste actualitati nu impiedica platforma Netflix sa anunte lista cu noutatile lunii mai, lista pe care o gasim mai timida decat de obicei.

Dans leur regard. Creat de catre cunoscuta realizatoare Ava DuVernay, careia ii datoram filmul Selma (2014), Dans leur Regard vorbeste despre povestea trista a unui grup de adolescenti afro-americani si hispanici din Harlem, acuzati pe nedrept de viol si de linsarea unei tinere care facea jogging, in anul 1989. De la aceasta data, pana la achitarea lor in 2002, acest caz extrem de mediatizat in SUA a durat numai putin de 25 de ani, 25 de ani lungi pe care realizatoarea i-a condesant intr-un mini-serial dramatic extrem de promitator, compus din patru parti mari. De urmarit incepand cu data de 31 mai.

Lucifer sezonul 4. In acest serial fantastic/polistist creat de catre Joe Henderson si Tom Kapinos, Lucifer isi abandoneaza tronul din Infern pentru a gusta din placerile vietii terestre si pentru a incerca sa inteleaga mai bine oamenii. Decide sa se instaleze tocmai in Los Angeles, in Orasul Ingerilor, pentru a conduce un club de noapte. Intr-o noapte, o cantareata pop este asasinata in fata clubului sau si Lucifer porneste in cautarea asasinului si face cunostinta cu Chloe Decker, un agent de politie care il va impresiona si ii va da un nou sens in viata.

The Nice Guys. In acest film joaca actori cunoscuti precum Ryan Gosling si Russell Crowe si este realizat de Shane Black (Iron Man 3). The Nice Guys este o comedie politista care se deruleaza in anii ’70 si in care doi detectivi privati cu metode atipice ancheteaza moartea unui star porno. Un film care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 15 mai.

Seriale ce urmeaza sa fie difuzate pe Netflix pe scurt :

– Flinch – Sezonul 1 – 3 mai
– Dead to me – sezonul 1 – 3 mai
– Tuca & Bertie – 3mai
– Abyss – Sezonul 1 – 6 mai
– Lucifer – Sezonul 4 – 8 mai
– Easy – Sezonul 3 – 10 mai
– The Society – Sezonul 1 – 10 mai
– Taulardes – Sezonul 1 – 10 mai
– It’s Bruno – 17 mai
– White Gold – Sezonul 2 – 17 mai
– The Rain – Sezonul 2– 17 mai
– One Spring Night – Sezonul 1 – 22 mai
– Slasher – Sezonul 3 – 23 mai
– Nola Darling n’en fait qu’à sa tête – Sezonul 2 – 24 mai
– What / If – prima parte – 24 mai
– Haute mer – saison 1 – 24 mai
– Dans leur regard – Mini serial – 31 mai
– Bad Blood – Sezonul 2 – 31 mai
– Good Girls – Sezonul 2 – 31 mai
– How to Sell Drugs Online (Fast) – Sezonul 1 – 31 mai
– When They See Us – Sezonul 1 – 31 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.