UXDE dot Net

Brie Larson a vorbit despre cel mai dificil moment la filmările Captain Marvel

Posted by on

Brie Larson a vorbit despre rolul ei din Captain Marvel intr-un recent interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly. Ea a spus in cadrul acestui interviu care a fost cel mai dificil moment pentru ea si anume daca acest moment a fost unul care iumplica scenele de actiune. Adevarata provocare pentru actrita a venit de la o pisica.

Desi ea este un fan al pisicii Goose, pisica ste un punct central al peliculei. Larson nu a putut astfel petrece mai mult timp alaturi de pisica pe platourile de filmare.

Ea a spus ca nu e alergica la pisci, ci ca este foarte, foarte alergica la ele. Ea a trebuit sa apeleze la medicamente specifice pentru a reusi sa faca fata scenelor de actiune alaturi de felina. Subiectul a devenit chiar o gluma pe platourile de filmare pentru ca de exemplu in multe dintre zile, ea era nevoita sa faca niste cascadorii nebune.

A trebuit sa stea atarnata pe sfori la 15 metri deasupra pamantului. De asemena, Brie a trebuit si sa execute sarituri la inaltime, dar si sa arunce o persoana dintr-un tren, folosindu-se de miscarile invatate la judo. Atunci cand a aparut pisica pe platoul de filmare, ea a spus ca-i trebuie un plan pentru a reusi sa faca fata acestor scene si a trece cu bine peste scenele cu felina.

Brie Larson a mai zis si ca doar dupa 10 minute a observat cum parul de pisica a inceptu sa zboare peste tot, iar intr-o perioada scurta de timp, Brie a observat ca incepe sa faca o iritatie de la acesta. Carol Danvers avea o pisica si in benzile desenate, aceasta fiind capabila sa faca mai multe lucruri, ea fiind mai mult decat un animal de companie.

Aceasta pisica era un Flerken, adica un extraterestru foarte inteligent cu niste abilitati deosebite. El avea niste buzunare speciale spatiu-timp, in care putea depozita anumite lucruri. In filmul Captain Marvel, pisica poarta numele de Goose, ea avand acelasi nume ca personajul din Top Gun.

Conform lucrurilor care se stiu despre acest film, scenelecu pilotii in aer din Captain Marvel sunt asemanatoare cu cele pe care le vedem in Top Gun. Filmul Captain Marvel va aparea in data de 8 martie in toata lumea, acesta fiind asteptat de toti fanii Marvel.

El va fi ultimul film inainte de concluzia povestii de 10 ani Marvel care a inceput odata cu Iron Man si anume Avengers Endgame.

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns