UXDE dot Net

Blogging pe înțelesul tuturor

Posted by on

Din ce in ce mai multi oameni isi manifesta interesul pentru blogging. Fie ca vor sa isi deschida un blog, sa isi creeze propria pagina de internet pe World Wide Web, sa isi impartaseasca parerile si creatiile sau pur si simplu sa castige niste bani in urma acestei activitati, bloggingul ramane cea mai buna forma de exprimare a ideilor in spatiul virtual.

In fond, a fi blogger nu costa nimic iar bloggerii in general beneficiaza de multe avantaje pe internet dar si in viata reala. Cei care stiu cum sa scoata bani o pot face, cei care insa sunt la inceput de drum, pot sa se multumeasca doar cu un blog simplu si de bun gust, pe o nisa preferata de public.

Bloggingul se poate face pe mai multe platforme, principalele fiind Blogger si WordPress, in functie de preferintele utlizatorilor. In plus, inainte de a face un blog oamenii trebuie sa inteleaga ca este forma mult mai usoara a unui site web si ca trebuie sa posteze periodic pentru a avea rezultate satisfacatoare.

Despre blogging persoanele interesate trebuie sa stie ca il pot folosi ca si un instrument de promovare online, ca si un inceput de cariera, ca si un mod de dezvoltare a afacerii deja existente sau ca si un mod de exprimare a ideilor personale si opiniilor.

Bloggingul necesita putine investitii financiare insa investitii mari din punct de vedere al timpului alocat acestei activitati. Un blogger va avea mereu timp si de serviciu, cursuri, timp liver, insa un blogger care alege acest hobby ca si o sursa de venit trebuie sa ia in calcul faptul ca petrecerea a cat mai mult timp online inseamna castiguri mai mari si vizitatori mai multi.

Cum se poate promova un blog? Sikmplu! In mediul online, pe alte bloguri sau site-uri de succes, pe retele de socializare, prin postari sau reclame. In concluzie, a avea un blog nu inseamna a posta cateva cuvinte ori de cate ori bloggerul gaseste putin timp liber ci a petrece cat mai mult timp apropiindu-i pe vizitatori prin idei unice.

Este un lucru bine stiut ca oamenii nu mai citesc carti. O data cu aparitia dispozitivelor smart, dar si inainte de aparitia acestora, nivelul de inteligenta a inceput sa scada si oamenii sa citeasca din ce in ce mai putin. Cartile, fie ele in format normal sau electronic, nu mai reprezinta un mod de relaxare ideal, ci mai degraba o obligatie pe care oamenii trebuie sa o indeplineasca.

Blogurile de carti au insa succes la cititorii inraiti, dar si cei care au nevoie de recenzii ale cartilor si recomandari pentru cursuri. Cititorii pasionati isi deschid un blog nu pentru bani, ci pentru a simti ca isi indeplinesc o obligatie morala fata de aceasta lume, aceea de a spune oamenilor ce le place sa citeasca, ce carti recomanda si de ce, precum si de ce este bine sa citeasca.

Blogerii insista pe cartile nou aparute din mai multe motive. In primul rand, risca sa se repete cu unele informatii din recenziile unor carti citite si foarte cunoscute si in al doilea rand, cititorii apreciaza mai mult cartile noi, pe care nu le cunosc dar pe care ar vrea sa le citeasca si pentru care o recenzie ar fi mai mult decat suficienta.

Cititorii de carti indiferent de genul lor isi vor indrepta atentia catre asemenea bloguri. Avantajele unui blog de carti includ faptul ca blogul are un public select si prezinta interes pentru toate categoriile de varsta. Din pacate, astfel de blog are si dezavantaje. In primul rand, nu pot fi postate informatii noi pe blog foarte des, fiindca o carte nu se citeste de la o zi la alta si in al doilea rand, numarul vizitatorilor va fi foarte mic.

In concluzie, a deschide un blog de carte nu reprezinta o provocare prea mare pentru cei care citesc, iar vizitatorii isi vor face un obicei din a vizita respectiva pagina web ori de cate ori sunt curiosi in privinta unei noi aparitii de carte. Se recomanda postarea cu prudenta a recenziilor de carti nou aparute, numai din surse verificate si numai dupa citirea cu atentie a acestora.

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns