5 modalități “șmechere” în care te poți face iubit/ă de toată lumea

Nu suporti gandul ca nu esti apreciat/a si ca unii nu iti suporta prezenta? In acest caz, nu esti singurul sau singura. Iata deci ce trebuie sa faci pentru ca toata lumea sa te iubeasca.

De indata ce ti se reproseaza ceva, incepi sa te crispezi si sa nu mai vorbim despre momentele in care discerni o lipsa flagranta din partea celui care iti vorbeste. Incepi sa iti faci tot felul de scenarii in cap, sa te indoiesti de propria persoana. Pe scurt, detesti sa nu fii iubit/a sau apreciat/a ca persoana.

Un lucru e clar in acest caz- este vorba despre o problema pe care ar trebui sa incerci sa o rezolvi, dar nu avem cum sa fim pe placul tuturor, chiar daca am avea o vointa de fier. Dar poti sa incerci cateva trucuri sau sfaturi pentru a avea un maximum de persoane de partea ta.

Zambeste cat mai mult. Lumea se apropie mai usor de cineva care inspira simpatie decat de altcineva care pare la fel de amabil ca si o poarta de inchisoare… si acest capital in materie de simpatie, se exprima exact prin cel mai mare si mai frumos zambet.

Intereseaza-te de cei din jur. Inutil sa te plangi ca nimeni nu te suporta daca iti petreci majoritatea timpului interesandu-te de propria persoana. Legaturile se creeaza mai ales atunci cand pui intrebari sincere celui din jur si cand te interesezi de bunastarea sa.

Ai grija sa iti nuantezi cumva opiniile. Cu totii avem mai multe opinii, mai mult sau mai putin pronuntate si am dori ca toata lumea sa aiba aceeasi parere ca si noi. Incearca mai degraba sa impui un punct de vedere cu blandete, intrebandu-l pe cel de langa tine ce parere are si respectand-o.

Fii empatic/a. Empatia este una din cele mai apreciate calitati la prieteni sau la cunostinte. Stiind ca cineva va putea intelege ceea ce simtim si ca nu ne va judeca, dar si ca va incerca sa se puna in locul nostru, face bine.

Fa cat mai multe complimente. Este uneori destul de dificil sa primim complimente si sa dam, in acelasi timp. Nu ar trebui sa cazi insa in exces si sa flatezi exagerat unele persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *