UXDE dot Net

5 achiziții utile pentru iarnă

Posted by on

Iarna tocmai ce a venit. Nu sunt doar bulgări de zăpadă și bradul de Craciun, ci și gheață, pantofi uzi, frig. Cu toate acestea, nu ar trebui să fii trist! Va prezentam urmatoarele 5 achiziții utile, care vă vor ajuta să treceti prin iarnă complet pregatit și vă veți face viața mai sigură și mai confortabilă.

Branturi antiderapante

Iarna este o perioadă cu risc crescut de accidentare. Drumurile înghețate, trotuarele, treptele și chiar rampele reprezintă un mare pericol. Nici sarea, nici nisipul, nici agenții anti-înghețare nu pot proteja împotriva tuturor pericolelor. O mișcare greșită și ești într-un pat de spital. Pentru a evita problemele, branturile antiderapante va vor fi de folos.

Ele sunt realizate din cauciuc flexibil, cu găuri in care sunt introduse vârfuri metalice, conform aceluiași principiu ca și anvelopele de iarnă. Branturile antiderapante prezinta urmatoarele avantaje:

  • usor de curatat;
  • utile;
  • nu strica pantofii;
  • ușor de pus și de scos.

Atunci când le cumpărați, alegeți modele cu cauciuc moale și vârfuri înguste, ușor arcuite. Acestea vor tine mai mult de un an, spre deosebire de branturile antiderapante de slaba calitate, ale căror cauciuc dur se poate rupe in orice moment, iar vârfurile nu sunt de obicei ascuțite și pur și simplu nu vor ține pe suprafața netedă a gheții. În plus, zăpada umedă se lipeste adesea de ele, ceea ce face mișcarea și mai periculoasă decât fără aceste obiecte. Cu toate acestea, pentru zăpada uscată, această opțiune este de asemenea potrivită.

Covoras electric termic

O altă achiziție utilă este un covoras termomat. Acesta va ajuta la incalzirea picioarelor si la topirea zapezii de pe incaltaminte. Este un produs care se conecteaza la rețea. Dacă intenționați să folosiți covorașul pe parcursul iernii, cumpărați un capac de protecție detașabil pentru acesta. Acesta va proteja partea electrică împotriva deteriorării și va ajuta la păstrarea dispozitivului în stare bună.

Dacă zăpada este frecventa în zona dvs., un covor electric va fi cea mai bună alegere pentru dvs. Acesta vă va servi mult timp și în mod fiabil.

Papuci de casă încălziti

Vremea rece vine, ceea ce înseamnă că este timpul să vă gândiți să cumpărați papuci încălziti. Te vor încălzi după o plimbare în frigul de afara sau dacă picioarele tale sunt ude.

Diferența dintre acesti papuci și pantofii obișnuiți pentru acasă consta în inserții speciale care trebuie conectate la portul USB pentru a permite încălzirea. Pentru a activa inserțiile potrivite este nevoie de orice dispozitiv care are o intrare USB: un computer personal, un DVD player sau un laptop. Papucii mențin o temperatură confortabilă pentru corp de 32-45 °. După încălzire, puteți opri inserțiile de încălzire și le puteți scoate și sa-i purtați ca papuci obișnuiți.

Dacă este necesar, acestia pot fi chiar spălati, dar numai manual și numai în apă caldă (la o temperatura de sub 40 °), după ce au fost îndepărtate firele de incalzire.

Termos

Ce este mai bine să te încălzească pe timp rece decât o ceașcă de ceai fierbinte? Adevărat, la locul de muncă, la o plimbare sau in trafic, este perfect un termos.

La vânzare puteți găsi o mulțime de modele diferite de termosuri cu diferite termoizolatoare, cu toate acestea, vidul este potrivit pentru o mai bună conservare a căldurii. Se mențin încălzite timp de 4-6 ore, vin cu sticlă sau cilindri metalici, cu dopuri din lemn sau din plastic. Atât unii cât și ceilalți au avantajele și dezavantajele lor.

Termosurile cu sticlă nu sunt la fel de fiabile ca cele ale căror cilindru este fabricat din metal. Ele costă mai mult și sunt deteriorate mult mai des. Pentru ca un astfel de termos să servească mai mult, cumpărați o carcasă moale pentru acesta. Apropo, acest lucru util nu numai că va proteja termosul de deteriorări, ci va ajuta și să se mențină mai cald.

Umidificator

În sezonul rece, aerul devine prea uscat și este nesănătos. În mod special afectate de aerul uscat sunt persoanele cu piele sensibilă, care, cu o lipsă de umiditate, este acoperită cu crăpături mici, doare și deseori sângerează. Pentru a evita această problemă, este necesara achizitia unui umidificator.

Acesta este un dispozitiv mic, cu rezervor de apă, care în mod constant (în umidificatoare simple care nu sunt echipate cu un evaporator) sau periodic (în umidificatoare electrice) îmbogățește aerul cu umiditate.

Umidificatoarele electrice sunt mai eficiente. Veți putea regla independent frecvența de funcționare, asigurând astfel menținerea unei umidități optime în încăpere. Un umidificator simplu care funcționează pe procesele de evaporare naturală este mai puțin eficient și va fi util doar într-o cameră mică.

Sperăm că informațiile furnizate în acest articol vă vor fi de ajutor. Savurați cumpărăturile!

Post Tags:

About the Author

You can find on , and .

Lasă un răspuns